Rådgivning inom farligt gods och säkerhet

Är det lätt så blir det rätt!

SRFG erbjuder säkerhetsrådgivare som ansvarar för att ge råd och verktyg inom lagens ramar för att vi tillsammans ska hitta en lösning som gör att Ni med Er personal tycker detta är lätt och då blir det också Rätt.

Det behöver inte vara så svårt som många tror. Hos oss får du ett rådgivning baserat på personligt engagemang i varje enskilt uppdrag. Vi erbjuder även löpande telefonsupport.

Referenser

Ulf Kopparmalms
SNX Transport AB
Läs mer
Desirée har lång erfarenhet från återvinningsbranschen och spetskompetens som säkerhetsrådgivare. Hon är en engagerad och drivande person och visar dessutom upp en god känsla och ett genuint intresse för sitt arbetsområde
Claus Petersson
Stena Recycling AB
Läs mer
Desirée is a positive, dedicated, focused person who knows how to implement the regulations regarding transportation of dangerous goods to meet customers needs.
Tor Jacobsson
Stena Recycling AB
Läs mer
Desirée är en mycket driven och engagerad säljare. Hon är kunning i avfallshantering av normalt förekommande industrifraktioner. Vi samarbetar i några kommunala säkerhetsrådgivaruppdrag och jag kan rekommendera Desirée som Säkerhetsrådgivare för ADR.
Maria Thor
Trux AB
Läs mer
Desirée besitter stor kunskap. Svarar alltid på frågor och man känner att hon är till för oss.
Jonas Bengtsson
Stena Recycling AB
Läs mer
Desirée är engagerad, noggrann och kunnig i sin relation till kolleger och kunder, med ett öga för detaljer och levererar det där extra lilla som andra skulle utelämna.
Thomas Flyborg
Stena Recycling AB
Läs mer
Desirée är otroligt engagerad, noggrann och kunnig i sin relation till alla kolleger och kunder. Hon är väldigt uppskattad av befintliga kunder. Hon har ett stort kunnande och kan förmedla ut sin kunskap på ett bra och lättsamt sätt.
Jan Rönnqvist
Quality/Production Mgr
Läs mer
Desirée är otroligt engagerade och kunnig i sitt arbete och ställer alltid upp och svarar på frågor. Hon har stor del i att vår avfallssortering fungerar så bra genom att hon har utbildat all vår personal i att bli mer miljömedveten.
Peter Backström
Sunfab Hydraulics AB
Läs mer
Desirée har en sprudlande personlighet som får folk engagerade. Vi gjorde några miljöutbildningar för våra anställda som blev väldigt uppskattade. Hon är väldigt kunnig och ger snabba svar och återkoppling.
Tommy Larsson
Mekanotjänst Industrier CF AB
Läs mer
Desirée är inspirerande och brinner verkligen för sitt arbete
Örjan Olsson
Mekanotjänst industrier JÄRVSÖ
Läs mer
Desiree är en engagerad och mycket kunnig och driven person, en kollega jag själv skulle välja in i ett dream team, Mekanotjänst Järvsö kan tacka Desiree för anpassade förbättringar och flera innovationer i avfallshaneringen.
Birger Tellin
Nordanstigsbostäder
Läs mer
När vi bestämde oss för att genomföra källsortering/fastighetsnära insamling vid våra fastigheter insåg vi att det skulle medföra merkostnader för sophanteringen. Idag ser vi att det var väl investerade pengar, eftersom kostnaderna för vår avfallshantering minskat markant. Roligt när en åtgärd, inte bara är bra för miljön, utan också bidrar till en bättre ekonomi. Tack Desirée för att du stimulerade oss till detta.
Anna Backlin
Hudiksvalls Kommun
Läs mer
Desirée har en bredd och ett helhetstänk inom sitt yrkesområde som få. Detta synliggörs genom ett stort engagemang för det hon gör, kvalitetstänk och långsiktighet. Hon är alltid tillmötesgående och har mycket hög kompetens. Fler som henne behövs inom avfallsbranschen!

Några av våra kunder

Produkter för dig som värnar om säkra transporter